شناسه خبر: ۸۴۷۰۲
لینک کوتاه کپی شد

وضعیت نابهنجار زندگی شهروندان در مناطق کم برخوردار ترسیم شود

رییس کمیسیون اقتصادی شهر مشهد گفت: سازمان بازآفرینی شهری شهرداری مشهد باید وضعیت نابهنجار زندگی یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از شهروندان در مناطق پیرامونی و کم برخوردار شهر را ترسیم نماید.

وضعیت نابهنجار زندگی شهروندان در مناطق کم برخوردار ترسیم شود

به گزارش مشهد فوری ، احمد نوروزی ظهر امروز در همایش ملی بازآفرینی فضاهای شهری که به همت معاونت اقتصاد ی شهرداری در تالار شهر برگزار شد، اظهار داشت: خرسندم که موضوع تسهیل‌گری بعد از سال‌ها اینگونه مورد توجه قرار گرفته و از اولویت‌های مدیریت شهری شده است.

وی افزود: نکته مهم این‌جاست که تسهیل‌گری می‌خواهد به همه مسائل از جمله مقاوم‌سازی مسکن ، موضوعات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی محله رسیدگی نماید.

نوروزی با اشاره به اینکه 6 درصد تلفات زلزله جهان مربوط به ایران است، گفت: پول‌های هنگفتی بعد از هر زلزله، برای کمک به آسیب‌دیدگان زلزله جمع‌ می‌شود، هزینه‌هایی که مبلغ کمی از آن نیز برای مطالعات کاهش اثرات بلایای طبیعی در آینده صرف نمی‌گردد و سپس همه چیز به فراموشی سپرده می‌شود.

وی اضافه کرد: مشکل ما پول نیست بلکه مشکل ضعف مدیریت و برنامه است که از این پول و بودجه موجود چگونه استفاده شود.

رییس کمیسیون اقتصادی شهر مشهد عنوان کرد: سازمان بازآفرینی شهری شهرداری مشهد باید وضعیت نابهنجار زندگی یک میلیون و 200 هزار نفر از شهروندان در مناطق پیرامونی و کم برخوردار شهر را ترسیم نماید.

نوروزی تاکید کرد: مشکل اصلی ما بی اعتمادی مردم به مدیران است. باید مردم به تسهیل‌گران اعتماد نمایند وگرنه این گروه نیز موفق نمی‌شوند. شما تسهیل‌گران باید در روضه و عروسی مردم محله شرکت کنید و در میان مردم باشید و با آنها زندگی کنید.

وی افزود: دفاتر تسهیل‌گری در صورتی موفق خواهند بود که بتوانند اعتماد مردم محله را جلب نمایند.

وی در ادامه تصریح کرد: کار شما در گام نخست نباید برای کسب درآمد باشد بلکه باید با این هدف باشد که کاری مقدس در حال انجام است که در کنارش درآمدی هم نهفته است. در تعامل با مردم باید به بهترین تعامل بیاندیشید. هیچ وقت نباید ناامید شوید.

نوروزی اظهار داشت: همین مردم محرومی که شما در کنار آنها قرار می‌گیرید اگر شهرداری و همه بانک‌ها هم اراده کنند هرگز نمی‌توانند قلعه آبکوه، قلعه وکیل آباد و ... را بخرند اما اگر مردم بخواهند و مشارکت نمایند با دست خالی هم می‌شود در حوزه بازآفرینی شهری حماسه آفرید.

160

ارسال نظر