شناسه خبر: ۱۰۱۷۱۲
لینک کوتاه کپی شد

آزمایش فناوری خودرو اوبر مجدد راه‌اندازی شد

با توجه به اتفاق افتادن چند حادثه مرگبار توسط خودروهای اوبر ، این کمپانی مجدد آزمایش‌های خود را بر روی خودروهایش راه‌اندازی کرد.

آزمایش فناوری خودرو اوبر مجدد راه‌اندازی شد

راه‌اندازی مجدد آزمایش فناوری خودران اوبر

با توجه به اتفاق افتادن چند حادثه مرگبار توسط خودروهای اوبر ، این کمپانی مجدد آزمایش‌های خود را بر روی خودروهایش راه‌اندازی کرد.

به گزارش مشهد فوری ، فناوری خودران اوبر پس از 9 ماه مجدداً به منطقه پیتسبرگ بازمی‌گردد، درحالی‌که پس از مرگ «الین هرزبرگ» در آریزونا این فناوری به حالت تعلیق درآمده بود.{لینک}

اوبر با صرف هزینه گزاف در سال 2018 توسعه فناوری خودران خود را در دو شهر پیتسبرگ و فونیکس در آریزونا شروع کرد و بیش از 2 میلیون مایل با رانندگانی که کنار سیستم قرار داشتند، تست رانندگی کرد.

اما به ناگهان و پس از تصادف خودروی اوبر با هرزبرگ کل پروژه به دستور مقامات متوقف شد. پیش‌تر یکی از مقامات سابق اوبر به رسانه‌ها گفته بود ایمنی در فناوری خودران اوبر رعایت نشده است.

روبی مولر در انتقادی رسمی نوشت ما نباید هر 15 هزار مایل یک تصادف داشته باشیم!

موج انتقادات باعث شد تا اوبر آزمایش در سطح ملی را متوقف کرده و دست به آموزش بیشتر رانندگان و آپدیت سیستم خود بزند.

شروع آزمایش جدید با خودروی شاسی‌بلند ولوو از نزدیک دفتر مرکزی خودران اوبر/ ATG در پیتسبرگ شروع می‌شود.

گفتنی است در همان زمان راننده خودروی تسلا در حالت اتوپایلوت جان خود را از دست داد و انتقاد نسبت به کل این فناوری زیاد شد.

حالا شروع مجدد برای اوبر می تواند نگرانی ها را مجدداً زیاد کند، مگر اینکه این بار میزان حوادث کاهش پیدا کند.

202

ارسال نظر