شناسه خبر: ۱۶۶۵۱۰
لینک کوتاه کپی شد

توزیع کیک 70 متری ویژه میلاد حضرت زهرا (س) در حرم رضوی

همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) کیک 70 متری با وزن حدود 750 کیلوگرم در حرم مطهر امام رضا(ع) تهیه و صبح امروز (20 آذرماه) در میان زائران توزیع شد.

توزیع کیک 70 متری ویژه میلاد حضرت زهرا (س) در حرم رضوی

به گزارش مشهدفوری؛ توکل آزادی، مسئول اجرایی این طرح و خادم موکب امام رضا (ع) استان اصفهان، در گفت‌وگو با خبرنگاران از آغاز تهیه و آماده‌سازی کیک 60 متری در حرم مطهر رضوی به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) خبر داد و اظهار کرد: به لطف حضرت رضا (ع) و با همکاری آستان قدس رضوی، عملیات آماده‌سازی کیک از ساعت 4 عصر روز گذشته آغاز شد و تا ساعت 5 صبح امروز ادامه داشت.

آزادی وزن این کیک را نزدیک به 600 کیلوگرم اعلام کرد و افزود: 250 کیلوگرم خامه ناب روی این کیک ریخته شد و با گل‌آرایی و اشعاری در وصف حضرت زهرا(س) مزین شد.بخشی از رویه کیک نیز با ژله پوشش و با اشعاری در وصف حضرت زهرا(س) آراسته شده است.

به گفته مسئول موکب امام رضا(ع)، برای آماده‌سازی این کیک، 25 نفر از بهترین قنادان و شیرینی‌پزان مشهدی مشارکت داشتند و این برنامه حاصل بیش از دو ماه تلاش مستمر عوامل موکب بود؛ مراحل تهیه این کیک در مجموع با حضور 70 نفر از قنادان مجرب آغاز شد و حدود ساعت پنج و نیم صبح امروز به پایان رسید.

وی خاطرنشان‌کرد: در ایام گذشته نیز در مناسبت‌هایی مانند شهادت امام رضا(ع) و در ماه مبارک رمضان پارسال توزیع هشت هزار و امسال 10 هزار افطاری در خدمت زائران بوده‌ایم.

آزادی درباره هزینه این کیک گفت: با توجه به نوع و کیفیت مواد، اگر این کیک در بازار عرضه شود، قیمتی معادل چهار میلیون و 500 هزار ریال برای هر کیلوگرم خواهد داشت.

گفتنی است، این کیکی پس از تکمیل کار و برش‌زدن، بسته‌بندی و صبح امروز همزمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) میان زائران و مجاوران در مهمانسرای حرم و چایخانه‌های حرم مطهر توزیع شد.

 

ارسال نظر