شناسه خبر: ۱۴۲۱۳۶
لینک کوتاه کپی شد

اعزام خودروی موزه سیار عروسکی از مشهد به ترکیه

خودرو موزه سیار با نام «سفیران صلح» از مشهد مقدس حرکت خود را به مقصد شهر وان در کشور ترکیه آغاز کرد.

اعزام خودروی موزه سیار عروسکی از مشهد به ترکیه

به گزارش مشهد فوری ، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی دراین باره گفت: هدف از این سفر ترویج فرهنگ صلح و حفظ میراث فرهنگی است و این موزه سیار در نمایشگاه گردشگری شهر وان حضور خواهد داشت.

مکرمی فر ادامه داد: محتوای موزه با توجه به موضوع گردشگری عروسک‌های قاشقی صلح انتخاب شده و نمایش‌های عروسکی با موضوع گردشگری خواهند داشت

او گفت: تاکنون موزه سیار از طریق مسیر‌های ریلی، دریایی، هوایی و زمینی در سطح ملی به شهر‌های مختلف در استان‌های خراسان رضوی، تهران، بوشهر، جزایر خارک و کشور‌های آفریقایی گینه، نیجریه، نیجر، ساح عاجل، غنا، اسپانیا، قرقیزستان، گرجستان، آلمان و مالزی سفر کرده است.

رئیس میراث فرهنگی خراسان رضوی گفت: موزه سیارخانم سوسن نیکذات از سوی ایکوم در ایران به عنوان سفیر صلح کودک و نوجوان انتخاب شده است. این موزه در هر کشور دو عروسک قاشقی به نام‌های ایران و آریا به موزه کودک آن کشور تقدیم می‌کند.

مکرمی فر ادامه داد: فعالیت موزه سیار در کشور‌ها با هدف ترویج دوستی و تعامل ایران با دیگر کشور‌ها است و این موزه معمولا در نمایشگاه‌ها، مدارس، بیمارستان ها، خانه معلولین، پژهشگاه‌ها و مهدکودک‌ها حضور دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

159

ارسال نظر