شناسه خبر: ۱۶۷۳۹۲
لینک کوتاه کپی شد

بیش از ۵۸۰ غرفه صنایع‌دستی نوروز ۱۴۰۵ در خراسان رضوی پذیرای گردشگران

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی از افزایش ظرفیت عرضه صنایع‌دستی با فعالیت گسترده غرفه‌ها در استان خبر داد و گفت: ۳۸۱ غرفه دائم و ۲۰۲ غرفه موقت صنایع‌دستی در نوروز میزبان گردشگران شدند

بیش از ۵۸۰ غرفه صنایع‌دستی نوروز ۱۴۰۵ در خراسان رضوی پذیرای گردشگران

سیدجواد موسوی در گفتگویی، اظهار کرد: هم‌زمان با بازگشایی مجموعه‌های تاریخی و فرهنگی، شرایط مطلوبی برای فروش، معرفی و عرضه محصولات صنایع‌دستی استان فراهم شده است.

وی گفت: از مجموع غرفه‌های فعال، ۳۸۱ غرفه به‌صورت دائم و ۲۰۲ غرفه به شکل موقت در حال خدمت‌رسانی به گردشگران و بازدیدکنندگان هستند.

موسوی هدف از ایجاد این غرفه‌ها را حمایت از هنرمندان، تولیدکنندگان و کارگاه‌های صنایع‌دستی و همچنین نمایش ظرفیت‌ها و تنوع هنر‌های بومی و اصیل خراسان رضوی عنوان کرد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده افزود: با توجه به افزایش حجم سفر‌های نوروزی، احتمال می‌رود تعداد غرفه‌های مستقر در اماکن تاریخی و گردشگری استان تا پایان تعطیلات نوروزی افزایش یابد.

موسوی توسعه فضا‌های عرضه صنایع‌دستی در ایام نوروز را عاملی مؤثر در رونق اقتصادی هنرمندان این حوزه و ابزاری مهم برای معرفی هویت فرهنگی و هنر‌های سنتی استان به گردشگران داخلی و خارجی دانست.

 

 

 

ارسال نظر