شناسه خبر: ۹۶۸۲۹
لینک کوتاه کپی شد

هر شانه تخم مرغ به 15 هزار و ۲۰۰تومان رسید

رییس اتحادیه سراسری مرغداران میهن گفت: اتحادیه برای عرضه هر شانه تخم مرغ به قیمت ۱۵ هزار و ۲۰۰ تومان به سازمان میادین میوه و تره بار اعلام آمادگی کرده است، اما هنوز پاسخی از آن‌ها دریافت نکرده‌ایم.

هر شانه تخم مرغ  به 15 هزار و  ۲۰۰تومان رسید

به گزارش مشهد فوری ، رضا ترکاشوند با بیان اینکه قیمت پیشنهادی ما برای مصرف کننده 16 هزارتومان بوده است، اظهارداشت: به نظر می‌رسد دلیل عدم پاسخگویی سازمان میادین میوه تره بار به پیشنهاد ارائه شده، مناسب بودن شرایط بازار تخم مرغ باشد.

وی ادامه داد: در حال حاضر هر شانه تخم مرغ شیرینگ پک شده در میادین 17 تا 18 هزار تومان به فروش می‌رسد که با توجه به هزینه شرینگ این قیمت مناسب است.

ترکاشوند تاکید کرد: تخم مرغ‌های که در میادین عرضه خواهند شد همگی دارای بسته بندی مناسب، تاریخ مصرف و مشخصات تولید کننده هستند و تنها برای کاهش هزینه برای مصرف کننده شرینگ پک شده نیستند.

رییس اتحادیه سراسری مرغداران میهن از آماده‌سازی طرح تنظیم بازار تخم مرغ با همکاری اتحادیه و معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی خبر داد و گفت: این طرح تقریبا نهایی شده و هر زمان آماده اجرا شود جزئیات آن در اختیار رسانه‌ها قرار خواهد گرفت.

ترکاشوند از نتایج اجرای این طرح را ثبات قیمت و بازار تخم مرغ در کشور دانست.

159

ارسال نظر