مدیرعامل مرکز نوآوریهای آموزشی شتاب مطرح کرد؛
فضای آموزش در کشور نیازمند خلاقیت و نوآوری است
مدیرعامل «مرکز نوآوریهای آموزشی شتاب» گفت: فضای آموزش کشور در عصر دیجیتال بیش از هرچیز نیازمند خلاقیت و نوآوری است چراکه تجربه نشان داده آن دسته از فرآیندهای آموزشی که قادر به تطبیق با تحولات سریع جامعه هستند، موفقتر عمل کردهاند
به گزارش مشهد فوری؛ مدیرعامل «مرکز نوآوریهای آموزشی شتاب» در گفت و گو با خبرنگار اخبار مشهد گفت: فضای آموزش کشور در عصر دیجیتال بیش از هرچیز نیازمند خلاقیت و نوآوری است چراکه تجربه نشان داده آن دسته از فرآیندهای آموزشی که قادر به تطبیق با تحولات سریع جامعه هستند، موفقتر عمل کردهاند لذا ترکیب آموزش و نوآوری، نسل نوجوان و آیندهسازان را نه تنها در مهارتهای علمی و فنی، بلکه در مهارتهای زندگی و اجتماعی نیز توانمندتر خواهد کرد.
حسین صدیقپور بیان کرد: با ورود فناوریهای نوین مانند هوش مصنوعی، واقعیت مجازی، اینترنت اشیا و گسترش بیش از پیشِ شبکههای اجتماعی، نیاز به آموزش مهارتهای جدید و متناسب با این تحولات در حینِ تحصیل، بیشتر از گذشته احساس میشود.
وی افزود: از سویی استفاده از روشهای تدریس سنتی که عمدتا مبتنی بر حفظیات و امتحانات متمرکز هستند، باعث کاهش انگیزه و علاقهمندی دانشآموزان به یادگیری میشود.
صدیقپور بیان کرد: مدارس غیر دولتی به دلیل کیفیتبخشی به خدمات، آموزش یکسان، و امکانات تحصیلی بیشتر، همواره در مقایسه با مدارس دولتی پیشگام بودهاند اما باتوجه به سرعت تحولات در جهان و پوشش گسترده مباحث علمی، و تفاوت علایق و سلایق هر دانشآموز، تنها این سرفصلهای درسی کافی نیستند و برای تبدیل مدارس به محیطهایی شخصیتساز، کودک و نوجوان نیازمند یادگیری تفکر انتقادی، مهارت حل مسئله، خلاقیت و ... است.
وی گفت: به دنبال رفع این مانع مرکز نوآوریهای آموزشی شتاب را به عنوان زیستبوم خلاق آموزش برای تامین چرخه نیازهای آموزشی، علمی، فرهنگی و مهارتی راه اندازی کردیم تا این مرکز در کنار خدماترسانی به مدارس، به مراکز و نهادهای آموزشی، وزراتخانهها و اولیا نیز خدمات تخصصی فرهنگی، علمی و آموزشی ارائه دهد تا فرصتهای رشد فردی و اجتماعی در اختیار تمام افراد جامعه قرار بگیرد.
مدیرعامل مرکز نوآوریهای آموزشی شتاب با اشاره به یکی دیگر از دلایل راهاندازی این مرکز نوآوری گفت: مدارس غیردولتی به دلیل رقابتی که با یکدیگر دارند خدمات متنوعی را به دانشآموزان ارائه میدهند اما به دلیل تخصصی بودن خدمات آموزشی و عدم صرفه اقتصادی و فقدان کارگروههای تخصصی در مدارس، بسیاری از این خدمات با کیفیت مطلوب ارائه نمیشوند، اما شتاب به پشتوانه تجارب، نیروهای متخصص، استفاده از فناوریهای نوین، ایجاد شبکههای همکاری و ارزیابی مستمر این خدمات را بر اساس استعدادها و نیازهای فردی افراد و نهادها ارائه میدهد
ارسال نظر