شناسه خبر: ۱۳۶۲۳۶
لینک کوتاه کپی شد

مشهد گرم می‌ماند

هواشناسی خراسان رضوی با اشاره به بارش پراکنده باران همراه با رعدوبرق در نواحی کوهستانی نیمه شمالی و غربی استان برای روزهای آینده در سطح استان ماندگای گرمای هوا را پیش‌بینی کرده است.

مشهد گرم می‌ماند

به گزارش مشهد فوری بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی خراسان رضوی بررسی نقشه‌های آینده‎نگری و تصاویر ماهواره طی ساعات بعدازظهر علاوه بر افزایش سرعت وزش باد نشان‎دهنده افزایش میزان ابرناکی آسمان نیز بوده و به خصوص از فردا ساعات بعدازظهر و شب از جمله برای مناطق کوهستانی نیمه شمالی و غربی استان رگبارهای پراکنده باران و رعدوبرق با احتمال جاری شدن روان‌آب پیش‎بینی می‎شود.

بر این اساس آسمان نواحی شمالی استان در روز یک‌شنبه قسمتی ابری بعدازظهر افزایش ابر با رگبار پراکنده باران و رعدوبرق پاره‎ای نقاط وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود. همچنین آسمان نواحی مرکزی و جنوبی استان کمی تا قسمتی ابری بعدازظهر پاره‎ای نقاط وزش باد شدید، افزایش ابر و احتمال رگبار پراکنده باران و رعدوبرق خواهد بود.

هوای مشهد نیز در روز یک‌شنبه کمی تا قسمتی ابری بعضی ساعات افزایش سرعت باد و افزایش ابر بعدازظهر احتمال رگبار باران و رعدوبرق با کمینه و بیشینه دمای 14 و 28 درجه سلسیوس پیش‌بینی می‌شود.

آسمان نواحی شمالی استان در روز دوشنبه قسمتی ابری مناطقی وزش باد شدید، بعضی ساعات افزایش ابر با رگبار پراکنده باران و رعدوبرق خواهد بود. همچنین آسمان نواحی مرکزی صاف تا قسمتی ابری با وزش باد شدید موقتی، افزایش ابر بعدازظهر احتمال رگبار باران و رعدوبرق و نواحی جنوبی صاف تا قسمتی ابری بعضی ساعات افزایش ابر بعدازظهر پاره‎ای نقاط وزش باد شدید و احتمال رگبار باران و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

هوای مشهد نیز در این روز کمی تا قسمتی ابری بعضی ساعات افزایش سرعت باد بعدازظهر افزایش ابر با احتمال رگبار باران و رعدوبرق با کمینه و بیشینه دمای 15 و 28 درجه سلسیوس خواهد بود.

آسمان نواحی شمالی استان در روز سه‌شنبه صاف تا قسمتی ابری بعضی ساعات افزایش سرعت باد، افزایش ابر و رگبار پراکنده باران و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود. هم‌چنین آسمان نواحی مرکزی صاف تا کمی ابری بعضی ساعات افزایش ابر بعدازظهر افزایش سرعت باد و احتمال رگبار باران و رعدوبرق و آسمان نواحی جنوبی صاف تا کمی ابری بعضی ساعات افزایش ابر بعدازظهر افزایش سرعت باد و مناطق کوهستانی غرب احتمال رگبار باران و رعدوبرق خواهد بود.

هوای مشهد نیز در روز سه‌شنبه صاف تا قسمتی ابری بعدازظهر افزایش سرعت باد شب افزایش ابر با کمینه و بیشینه دمای 15 و 29 درجه سلسیوس پیش‌بینی می‌شود.

آسمان نواحی شمالی، مرکزی و جنوبی استان در روز چهارشنبه قسمتی ابری بعدازظهر افزایش سرعت باد موقتی، افزایش ابر با احتمال رگبار باران و رعدوبرق خواهد بود. هوای مشهد نیز در این روز قسمتی ابری همراه با وزش باد بعدازظهر افزایش ابر و مناطق کوهستانی احتمال رگبار باران و رعدوبرق با کمینه و بیشینه دمای 16 و 30 درجه سلسیوس پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس این گزارش، در شبانه‌روز گذشته زاوه با کمینه دمای 6 درجه سلسیوس خنک‎ترین و داورزن با بیشینه دمای 33 درجه سلسیوس گرم‎ترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده‌اند. هم‌چنین بیش‌ترین سرعت وزش باد از شهرستان‎‎‎های تایباد، بردسکن، سبزوار و جغتای با سرعت 36 کیلومتر بر ساعت گزارش شده است.

منبع: ایسنا

204

ارسال نظر